Herenkapper Breda

Herenkapper Breda

Maak een afspraak

Big Barber is dé herenkapper gevestigd aan de Weerijssingel 65 in Breda, en we heten je van harte welkom. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige herenkapper in Breda, hoef je niet verder te zoeken – maak snel een afspraak met ons. Ons toegewijde team staat klaar om jou te voorzien van een ongeëvenaarde ervaring, of je nu komt voor een verfrissende knipbeurt, professioneel trimwerk, of een perfecte scheerbeurt.

Onze barbershop is een eigentijdse herenkapper met een relaxte en gastvrije sfeer waar je met open armen wordt ontvangen. Neem gerust plaats in onze comfortabele stoelen en geniet van een kopje koffie terwijl je ontspant en jezelf verwent. Wij begrijpen wat een herenkapper hoort te zijn en streven ernaar die verwachtingen te overtreffen.

Bij Big Barber geloven we in vakmanschap en klantgerichtheid. Wij zijn trots op onze reputatie als de beste herenkapper & barbier in Breda en we kijken ernaar uit om jou binnenkort te verwelkomen. Maak nu een afspraak en ervaar zelf waarom wij jouw ideale herenkapper zijn.

Kom langs bij de herenkapper van Breda

Die stoel wacht op joul