Scheermaterialen

Tevens kunt u bij ons terecht voor hippe of juist chique scheermaterialen zoals scheermessen en scheerkwasten maar ook verzorgingsproducten.

Small Barber

Big Barber knipt ook jongens! Ook ‘kleine mannen’ kunnen voor een stoer of net kapsel bij de Big Barber terecht.

Kado

Kado nodig voor vader, zoon, broer, man of vriend? Laat ze kennismaken met een heerlijke Hot Towel Shave. Naast kadobonnen verkopen wij ook prachtige scheersets en verzorgingsproducten voor mannen.

Haircuts and Hot Towel Shaves

Barbier Casper is een professional die staat voor kwaliteit, service en gezelligheid. Voor mannen die er goed verzorgd uit willen zien, maar die ook op zoek zijn naar avontuur. Tradities van toen met de technieken van nu. Wilt u vakkundig geschoren of geknipt worden? Dan bent u van harte welkom!

Barbershop in Breda

Big Barber is gevestigd aan de Weerijssingel 65 in Breda. Stap binnen in jouw wereld: Stoer, modern en mannelijk. Dit is niet de klassieke barbershop waar je terug in de tijd gaat. De Big Barber gelooft in evolutie. No-nonsense en voor iedereen toegankelijk. Er heerst een relaxte open sfeer. Mannen komen hier in de eerste plaats om zich vakkundig te laten knippen en/of scheren, maar tevens omdat het een mannenplek is, waar je onder het genot van een glas whiskey, biertje of een versgemalen koffie en een goed gesprek onder mannen tot rust kunt komen.

 

Mannen

Een echte man staat stevig in zijn schoenen en weet wie hij is en waar hij voor staat. Hij is een alleskunner en in touch met zijn inner-neanderthaler: stoer, gespierd en een flinke dosis testosteron. Een echte man kan de hele wereld aan.