Yko Wildschut

Al 5 jaar word ik zeer professioneel en goed door de heren van Big Barber geknipt en geschoren. Voeg daar een prettige en ongedwongen sfeer in de shop aan toe, dan is het plaatje compleet! Complimenten!

Finn van Vlimmeren

Al vanaf het eerste moment klant bij Big Barber. Er wordt goed advies gegeven en haar en baard zien er altijd strak uit als ik net ben geweest. De heerlijke sfeer en gezelligheid zorgt ervoor dat ik zelfs na verhuizingen terug blijf komen.

Raymond

Vandaag voor het eerst hier geweest. Had geen afspraak gemaak en werd vriendelijk ontvangen. Er heerste een relaxte sfeer. Werd uitgebreid gevraagd wat ik wilde en kreeg ook advies op basis van mijn hoofd. Behandeld door de nieuwe ster, Gijs. Super tevreden!

Jaap Jonk

Big Barber staat voor mij gelijk aan aandacht en kwaliteit. Aandacht voor je uiterlijk en je innerlijk. Bevlogen vakmensen, goede koffie of een lekker biertje, een goed gesprek en weer fris en stralend naar buiten.

Hans Bassing

Ik bén ‘old school’ en bij de Big Barber proef ik de vintage sfeer met een moderne twist. Knippen kunnen meer kappers, de kapper en […]